Då var påsklovet slut vilket innebär tidiga mornar för morgon cardion igen då! Klockan 04.50 går jag upp för att vakna till lite grann innan jag ger mig ut på min runda. Och som jag skrev sist så känns dessa rundor bra. Det har visserligen varit väldigt kallt de senaste mornarna med flera minusgrader, men det är ju bara att ta på ett extra lager med underställ så är det ingen fara! Dessutom är luften väldig frisk att springa i!

Igår var det dessutom träning hos coach Lisbet på schemat! Blev ett riktigt bra ryggpass och jag känner mig trött i ryggen idag! Innan träningspasset kördes igång var det så klart vägning och mätning som gällde! Och alla resultat går på rätt håll så den lilla förändrade planen fungerar som den ska så det är bara att fortsätta mer eller mindre någon vecka till! Har bokat in tid för vägning/mätning om en vecka igen så vi liksom har koll på läget.

Så jag fortsätter sikta mot min toppform om några veckor då!